framtiden för Rikatillsammans portföljen?
Sök:

framtiden för Rikatillsammans portföljen?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonas

ställde för sedan frågan: framtiden för Rikatillsammans portföljen?

Hur kommer du göra med Rika tillsammans portföljen med tanke på FTE:erna, läste även om ändrade avgifter för Superfonden Danmark som drabbar negativt. Jag är ett fan av dig som inte kan själv men lyssnar och lär av din klokskap. Hade sett fram emot ombalansering men vet inte alls hur jag ska göra nu. Har en Rika tillsammans portfölj på Nordnet och en Nybörjarportfölj på Avanza. Tack! Jonas

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-23 klockan 07:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.