Funderingar om trading
Sök:

Funderingar om trading

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nena

ställde för sedan frågan: Funderingar om trading

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Nena!

Vad tråkigt att höra om din situation. Har du kunnat kontakta företaget för att klaga? Och om du har pengar hos dem, kan du ta ut dem så du inte riskerar att de tar de pengarna också?

Jag hade kollat upp hur konsumenträtten ser ut i England, om du kan få hjälp därifrån.

Lycka till!

Hälsningar
Elin

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack Elin , jag har kontakt med de, men jag nu börjat tvivla att de är från England. Såg i Advisor att de har www. Plats är i Tyskland, och att de befinner sig nånstans i Amerika. Riktig ägare är hemlig. Jag har kontakt via Skype , men efter att jag sagt att jag vill inte sätta pengar så ofta som de vill, slutat de höra av . Mina 2000 euro ligger fortfarande hos de och jag väntar att de hör av sig. Hälsningar! Jag fortsätter kämpa

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nena
 2. Vit pil

  Låter som att du råkat ut för något skumt, hoppas det löser sig för dig! Kanske kan du få råd via någon myndighet?

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Elin Agorelius
 3. Vit pil

  Hej, Elin, när jag loggar in i min profil, ser jag bara deposit på 250 euro. Ingenstans resten av pengar, 1000euro + min profit på 800 euro. Den redogörelse fått jag via Skype från mäklare , som svarar inte på min fråga ” varför kan jag inte se min investering och min profit ” på min profil som är verifierad av de. Visst börjar jag bli orolig. Om jag ser inte min balans , då kan jag inte dra ut mer än 250 euro. Jag försöker få kontakt via Skype, men utan någon tillgång. Tråkig tycker jag. Man blir jätteledsen. Nu kan jag inte visa förtroende mot andra som kanske bjuder ärlig på sina tjänster. Men tack för omtanke !!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nena

svarade på frågan för sedan

Jag har börjat trading med en engelsk company. I om attj jag är nybörjare och tyckte investera lite i växel valuta. Jag är beroende av hjälp och fått en som har mäklat med mina pengar och fått 10 % av profit. Vi har kommit överens att jag ska inte investera varje månad utan de månader när jag har pengar över. I början allt gått bra . När jag kommit upp i 1250 euro i min investering och fått 800 i profit tyckte jag att de kan växla med 2000 euro. Men nej, jag fick inte göra det , utan de kräver mera pengar för att fortsätta. Börjat misstänka har jag hamnat till spam company. Läste i Scam Advisor att den Company är inte trovärdig efter klagomål från näringsdikare. Jag vet inte vad ska jag göra nu. Ska jag kräva alla mina pengar tillbaka


Den här artikeln publicerades 2018-07-30 klockan 18:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.