Futurenet
Sök:

Futurenet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Caroline

ställde för sedan frågan: Futurenet

Hej!

 

Jag har kommit i kontakt med Futurenet. Läste här bland frågor och svar att det kommit upp tidigare. Förra gången frågan ställdes var det inte så många som svarade. Kanske är det fler som har inblick i företaget nu? Så, erfarenheter från FutureNet?

 

Vänligen

Caroline

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är ett pyramidspel. Det bygger på att nästan alla betalar in en massa pengar så att några få i toppen av pyramiden ska kunna bli rika.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-02 klockan 09:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.