FutureNet
Sök:

FutureNet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anette

ställde för sedan frågan: FutureNet

Någon som har erfarenhet av FutureNet? Vågar man satsa pengar?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Verkar väldigt osäkert och mycket troligt att det är ett rent bedrägeri.

Du ska om jag förstår det rätt betala för att få ett reklampaket som sen genererar en vinst tillbaka till kunden alternativt betala in en liten summa som magiskt växer med tusentals procent.

10 dollar kan uppenbarligen bli till 44 000 dollar (vinst på 4400%) och det är bara början. Här nämns ingen tidshorisont så antar att samma gäller för ett sparkonto med 0,55% ränta också bara man har tålamod.

De tre första rekommendationerna som dyker upp när man söker på futurenet på google är såvitt jag kan se andliga medium och healers som rekommenderar tjänsten vilka jag inte skulle förlita mig på när det gäller investeringar.

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Futurenet har funnits några år nu och är ett sk revenue share program. Det består av många olika delar och jag har gått in med några 1000 lappar i något som heter FutureAdpro. Googlar man på ex. Revenue share futurenet review” så dyker inget anmärkningsvärt upp. Jag har personliga vänner som tagit ut pengar ur systemet så det fungerar, jag återinvesterar f.n min vinst i nya s.k Adpacks för att öka avkastningen längre fram och kommer vänta med att ta ut någon vinst.

  Jag har satt ihop ett dokument hur FutureAdpro fungerar.

  Finns att läsa på: http://www.amity-invest.se/wp-content/uploads/2018/08/Kort-om-Futurenet.pdf

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Mats Enbom

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.



Den här artikeln publicerades 2018-06-04 klockan 08:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.