FXGM
Sök:

FXGM

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Charlotte Mannheimer

ställde för sedan frågan: FXGM

 1. Känner du till FXGM? I så fall.. har du god erfarenhet av företaget?

Det finns 2 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Ett Cypernregistrerat bolag som du inte skall satsa pengar i.

Expressen hade ett reportage i Dina Pengar för ett tag sedan där en stackars pensionär hade förlorat en halv miljon via FXGM.

Väldigt onödigt att göra något liknande.

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Är det en reklam? Varför frågade bara god erfarenhet?

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  MLT
 2. Vit pil

  Så är det med all CFD Handel att man kan bli likviderad. Hamnar Marginalen på 0% så säger ju det sig självt. Dessutom ger inte FXGM råd vilket pensionären negativt påpekat i expressen att han inte fått.

  CFD Mäklare får aldrig ge råd eller fatta beslut. Varför köpte han pensionären då? För att han själv ville och det var hans egen vilja, Hur kan det vara att lura pensionärer hmm.

  Ge råd är däremot att luras det är ingen som vet åt vilket håll marknaden går.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Vinter
 3. Vit pil

  När någon frågar om erfarenheter är det inte så hjälpsamt att skriva vad någon annan upplevt, för dessa kan ha misstolkat.
  Jag har frågat runt lite, och alla som har kritik har en kompis som haft problem, vilket alltså inte går att tvåvägskommunicera med. Kanske alla tror sig vara lurade fastän de tagit egna beslut.
  De med egen erfarenhet har alla haft okej upplevelse. Jag har handlat lite hos dem med positiv upplevelse. Spreads är på vissa produkter högre än några andra plattformar, men jag har i alla fall satt in och tagit ut pengar utan problem.
  Men jag ligger lite minus på kontot.
  Frågan är om man gör stora vinster, om de då går att få ut.
  Har någon ergarenhet av att ta ut stora vinster?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Henrik
 4. Vit pil

  duktiga försäljare som lockar med jättebra erbjudanden hela tiden för att du skall sätta in mer och mer pengar och sen lämnas du bara… Vill starkt varna för att prova om du inte är helt säker på att du tycker det är ok att förlora alla dina pengar…ångrar mig djupt och vill inte att någon skall känna det som jag så tänk till både en och två gånger

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Elveseter

Kommentera

svarade på frågan för sedan

De slutar aldrig att höra av sig, fast man ber dem sluta. Telefon, SMS, epost, på kontorstid nu vecka ut och vecka in 8 månader efter jag avslutade kontot. SMS kommer från ”infoSMS” som även används av exempelvis Topcab och andra. Går inte att spärra. De är som ett tuggummi som aldrig släpper från skon. Vill du handla CFD, välj nån mer seriös plattform.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej!
  Jag ser att FXGM hör av sig när du avslutat kontot.
  Det låter ju inte bra, men för mig är frågan är om man kan få ut större vinster utan problem.
  Du har haft ett konto hos dem. Har du kunnat ta ut större vinster?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Henrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-25 klockan 16:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.