FXGM
Sök:

FXGM

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Charlotte Mannheimer

ställde för sedan frågan: FXGM

 1. Känner du till FXGM? I så fall.. har du god erfarenhet av företaget?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ett Cypernregistrerat bolag som du inte skall satsa pengar i.

Expressen hade ett reportage i Dina Pengar för ett tag sedan där en stackars pensionär hade förlorat en halv miljon via FXGM.

Väldigt onödigt att göra något liknande.

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Är det en reklam? Varför frågade bara god erfarenhet?

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  MLT
 2. Vit pil

  Så är det med all CFD Handel att man kan bli likviderad. Hamnar Marginalen på 0% så säger ju det sig självt. Dessutom ger inte FXGM råd vilket pensionären negativt påpekat i expressen att han inte fått.

  CFD Mäklare får aldrig ge råd eller fatta beslut. Varför köpte han pensionären då? För att han själv ville och det var hans egen vilja, Hur kan det vara att lura pensionärer hmm.

  Ge råd är däremot att luras det är ingen som vet åt vilket håll marknaden går.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Vinter

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-25 klockan 16:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.