Fylla revolut kortet via kreditkort?
Sök:

Fylla revolut kortet via kreditkort?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Janne

ställde för sedan frågan: Fylla revolut kortet via kreditkort?

Hej!

Jag vet inte om denna fråga har ställts förut men jag ställer den nu iaf.

Kan man ladda revolut betalkortet med pengar via ett kreditkort? Alltså om man nu har ett kreditkort och gör ett ”köp” där man laddar Revolut kortet med pengar?

Tack på förhand!

 

Hälsningar

Janne

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

På Revoluts hemsida står det:

Vilka kort och valutor stöds?
Du kan sätta in pengar på ditt Revolut-konto med ett kort i AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, JPY, NOK, PLN, RON, SEK, USD, ZAR. Som regel bör du sätta in samma valuta som ditt bankkonto står i. Om du till exempel har ett bankkonto i Storbritannien ska du göra insättningen i GBP. Om du inte gör det växlar din bank pengarna åt dig och tar ut en växlingsavgift! Observera att en insättning med kreditkort räknas som en vanlig korttransaktion och inte som ett kontantförskott.

Vi stöder för närvarande Mastercard, och Visa. American Express stöds tyvärr inte.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-24 klockan 10:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.