Gå in i marknaden med stort belopp?
Sök:

Gå in i marknaden med stort belopp?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Patrick

ställde för sedan frågan: Gå in i marknaden med stort belopp?

Hur bör man tänka med att gå in med ett stort belopp i marknaden med tanke på hur det ser ut idag när det varit en rekordlång uppgång? Vet att ingen kan förutse marknaden, det kan likaväl fortgå flera år till innan en rejäl sättning kommer. Att gå in med stora delar av kapitalet och en sättning kommer vill ju ingen vara med om, och att då vänta många år innan man är tillbaka på samma värde som man startade. Frågan är under hur lång tid man bör sätta in kapitalet på marknaden 1, 2 eller flera år? Månadsvis, kvartalsvis? Det ska ju mentalt kännas rätt.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Om det känns mentalt rätt kan bara du själv veta.

Här berörs din frågeställning:

https://rikatillsammans.se/investera-allt-pa-en-gang-eller-sprida-ut-det-over-tid/

 

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-19 klockan 11:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.