Gå på Kavastus utbildning i höst?
Sök:

Gå på Kavastus utbildning i höst?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Stellan

ställde för sedan frågan: Gå på Kavastus utbildning i höst?

Hej Jan och övriga.

Tänker ni gå på Kavastus-utbildningen Grand finale? Ja/Nej? Motivering?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Inte i år tyvärr. Varit på alla andra tillfällen.  👍

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Stellan!

Jag personligen hade istället valt aktieutbildningar via t.ex Aktiespararna, eller Unga Aktiespararna om man är under 29år.

Anser inte att en utbildning kan vara så mycket bättre inom aktiesparande så att den är värd att betala ca 5-6000kr (eller vad den kostar nu).

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-30 klockan 18:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.