Gantschema
Sök:

Gantschema

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av David

ställde för sedan frågan: Gantschema

Vad är ett gantschema?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej David,

Ett GANTT-schema är en typ av flödesschema som oftast används vid projektplanering där samtliga delar av projektet sätts ihop som milstolpar för att få ett slutdatum. Man får en enkel översikt av vilka delar som tar vid där andra slutar samt vilka delar som kan överlappa. Mycket vanligt i byggbranschen, resten kan jag inte tala för.

För mer information hänvisar jag till allas vår gode vän Wikipedia:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Gantt-schema

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-22 klockan 14:07 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.