Går alla aktier/fonder ner vid börskrasch
Sök:

Går alla aktier/fonder ner vid börskrasch

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Juho

ställde för sedan frågan: Går alla aktier/fonder ner vid börskrasch

Går precis alla aktier eller fonder ner vid börskrasch. Eller kommer det finnas något av dera som kan stiga. Känns som att allt kan ju inte falla pladask borde finnas företag etc som fortfarande går bra?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du har själv svarat på din fråga.

Vid en generell nedgång på säg 30 procent kommer somliga aktier sjunka 50 procent, andra 10 procent och somliga att gå upp. De flesta fonder kommer att störtdyka, men en och annan hedgefond kommer att gå bra.

Kruxet är ju att ingen vet vilka aktier eller fonder som kommer att gå mot strömmen.

Ett långdiktigt sparande i någon av Jans portföljer är långsiktigt det bästa. Har du en horisont på 10 år så klarar du alla börskrascher.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-01 klockan 13:35 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂