Garanterad ränta på 4 %
Sök:

Garanterad ränta på 4 %

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Edda

ställde för sedan frågan: Garanterad ränta på 4 %

Jag undrar om det finns möjlighet att spara till en garanterad ränta kring 4% för investeringar kring 10-40 miljoner

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Håller med ML. Lägg ett mejl till mig på janATrikatillsammans.se så kan jag sätta dig i kontakt med ett Family Office som jag känner väl. De är vana vid den här typen av frågor och får lov att ge personlig rådgivning enligt lag. 👍

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Nej, det går inte.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det beror på vad du menar med garanterad? Med stor sannolikhet att få en sådan avkastning om du sparar i 10 år? Ja. Alldeles bombsäkert? Nä.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-16 klockan 22:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.