Gäst
Sök:

Gäst

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Emma

ställde för sedan frågan: Gäst

Hade varit kul om ni kunde ha Claes Hemberg som gäst hos er. Läste hans blogg mycket innan och när han slutade blogga på Avanza hittade jag er. Hade varit skoj att höra hans tankar om ert koncept för han skrev mycket om lågprisfonder och hade lite liknande tänk som er, dock hade han fler aktietips.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Han han är intressant Hemberg. Han sålde alla aktier/optioner han hade i Avanza och säger i varje intervju att man inte ska äga bank. Han tror inte på banksektorn osv. Vad vet han som vi andra inte vet?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-04 klockan 06:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.