Gåva till barnbarn
Sök:

Gåva till barnbarn

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: Gåva till barnbarn

Vi vill ge en gåva till vårt barnbarn som fyller ett år snart. 10.000 kr som ska ge god avkastning. Vad har ni för råd?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Avanza Global eller Spiltan Investmentbolag!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Jag håller med Mackan på denna och vill man ta snäppet mer risk men chans till bättre avkastning så tycker jag investmentbolag är rätt väg att gå.. Spiltans fond skulle passa utmärkt här, då får man spridning i flera olika branscher. Så hade jag i alla fall gjort :)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Drojn

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-04 klockan 18:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.