gemensamt sparande med barnen
Sök:

gemensamt sparande med barnen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Helena

ställde för sedan frågan: gemensamt sparande med barnen

Jag går i pension om 23 år och mitt barn blir 20 år om 15 år. Kan jag ”pensionsspara” och spara till mitt barn på samma konto och därmed öka det totala värdet? Och då ta ut barnets del efter 20 år?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om du har ett eller två konton spelar ingen roll för resultatet, så enklare att ha två separata sparkonton för att slippa hålla reda på hur stor andel som tillhör varje del.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-30 klockan 11:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.