Globala barnportföljen 2018
Sök:

Globala barnportföljen 2018

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av A.K

ställde för sedan frågan: Globala barnportföljen 2018

Hej Jan och tack för en kanonbra blogg!

Jag undrar om du kommer att göra några förändringar/ombalansering inför 2018 avseende den globala barnportföljen? Om man har ett Avanzakonto kan man inte köpa Nordnets superfond, är motsvarighete  då Avanza Zero?

Tacksam för svar!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Detta inlägg skrev Jan kring Ombalansering i Globala Barnportföljen för detta år.

Ombalansering i Globala barnportföljen 2018

Gällande skillnader mellan Nordnet Superfond och Avanza Zero så innehåller Zero färre aktier. Den fonden följer enbart de 30 största svenska aktierna med Superfonden följer ca 70 bolag, så Zero är något smalare. Man kan även kika på andra svenska indexfonder som kanske inte är gratis men ändå låga avgifter. En populär på denna blogg är t.ex. SEB Sverige Indexfond med 0,42%

Hoppas det svarade på funderingarna!

Vänligen
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-15 klockan 20:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.