Globala barnportföljen
Sök:

Globala barnportföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Torbjörn

ställde för sedan frågan: Globala barnportföljen

Har lyssnat på podden men vill ha bättre info.

om man ska byta bort Spiltan räntefond mot vadå ??

Har nu 80% aktier o 20 % räntor (där ingår Spiltan nu)

//Torbjörn

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Torbjörn!

Du skulle kunna köra hela räntedelen i t.ex AMF Räntefond Mix, då får du både korta och långa räntor till låg avgift, den är rekommenderad i en 90/10 portfölj där Jan gjorde en ombalansering nyligen!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-09 klockan 16:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.