Globla barnportföljen utan guld?
Sök:

Globla barnportföljen utan guld?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johanna

ställde för sedan frågan: Globla barnportföljen utan guld?

Hej!

Har precis avslutat barnspar hos lf och öppnat en kf hos anavza istället där jag kommer spara 1500 kr/månad till båda mina barn.

Jag har satt ihop global barnportföljen men har förstått att Jan avråder från att investera i fonden med guld och att det inte finns något bra alternativ hos avanza. Kan jag sätta dom 5% i lf global istället eller har någon tips? Vill gärna ha sparandet på ett ställe då jag är helt ny på detta. Tar gärna emot tips!

Mvh Johanna

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Låter som en utmärkt idé och du tänker alldeles rätt! Att lägga till dom 5% i globalfonden istället är både det enklaste och klokaste du kan göra. Alltså ingen annat tips från mig. ;)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Håller med Adde tills det kommer ett annat förslag. 👍

  Tack Adde för dina svar både här och på andra frågor. 🙏

  2+
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson
 2. Vit pil

  Tack! Och tack för allt ni bidrar med. Då kör jag på det upplägget😊 God jul!

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Johanna

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-23 klockan 10:19 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.