Goda tider Hej Du rekommenderade godatiders aktietips.
Sök:

Goda tider Hej Du rekommenderade godatiders aktietips.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ulf Samvik

Den här artikeln publicerades 2017-04-18 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Goda tider Hej Du rekommenderade godatiders aktietips.

Hej För ett par veckor sedan fick jag ett mail där du rekommenderade att köpa aktier i FM MATTSSON.

Sedan rekommenderade du GodaTiders nyhetsbrev. Jag anmälde mig till det och har fått lite nifo från dem.

Skulle ha fått en faktura men den har inte kommit.

Gick in och tittade på bolaget och såg till min förvåning bolag med stora förluster i förhållande till mycket låg omsättning och deras hemsida är nere.

Går det verkligen att lita på detta om nu fakturan skulle komma ???

Ulf

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Svårt för mig att uttala om bolaget och dess finanser. Det som jag kan säga är att jag prenumererar på deras nyhetsbrev för inspiration till min lekportfölj. Det som jag tycker är bra med hans nyhetsbrev är ju att han tror på det så mycket själv att han ger ju pengarna tillbaka om man inte är nöjd. Så risken är ju begränsad tänker jag. På personlig basis har jag känt Niklas i många år, så jag har fullt förtroende för honom.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-18 klockan 14:14 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.