Goda Tider
Sök:

Goda Tider

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Håkan Wessman

ställde för sedan frågan: Goda Tider

Hej!

Du rekommenderade Goda Tider men när man följt din länk till dom för att anmäla sig eller direkt via deras hemsida händer ingenting i svarsväg. Försöker man ringa till dom är telefonnumret blockerat. Har dom lagt ner verksamheten eller är det något annat lurt här?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Jag vet inget om deras telefonnummer, men jag har också anmält mig till deras aktietips för ca: tre veckor sedan, och fick faktura på det, och jag fick ett mail med tips senast igår. Har du kollat så att mail från dem inte fastnat i något skräppostfilter?

Här är från deras välkomstmail:

För att garantera att du får våra nyhetsbrev i rätt tid och att de inte hamnar i din skräpkorg, lägg till oss som en betrodd avsändare eller som en kontakt i din e-postklient. Vi kommer att skicka mejl från följande två e-postadresser:

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej! Av ren nyfikenhet.. hur tycker du att goda tiders aktietips fungerar Magnus? Jag är själv intresserad av att börja använda deras tjänst.
  Med vänliga hälsningar
  Hampus

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Hampus

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-08 klockan 09:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.