Goldman sachs
Sök:

Goldman sachs

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lisa

ställde för sedan frågan: Goldman sachs

  • Någon mer som har sparande i fonden Goldman sachs BRIC? Fick ett sparande i den när jag var liten, ungefär 13 år sen. Värdet gar gått upp 92% sen dess, tänker på hur stor utvecklingspotential den har framöver. Behålla eller sälja? Pengarna ska fortfarande vara för ett långsiktigt sparande.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Sälj den och köp allt i billigaste Global index fond i isk. Du ligger i en dyr högrisk fond just nu.  Lycka till.

Mvh. Jack

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Lisa!

Håller med Jack ovan, sälj den och flytta pengarna till ett ISK i Avanza eller Nordnet, samt spara i billiga indexfonder så har du en smart och billig placering på lång sikt!

Här kan du läs om varför du ska flytta pengarna från en Aktie & Fond-depå till ISK, tänker iaf att du inte har det i ett ISK just nu?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Nej nu ligger den ju i ett aktie/fond konto. Ska titta på det, tack för svar 👍

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Lisa

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-05 klockan 15:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.