Graf för att visualisera och följa min privatekonomi?
Sök:

Graf för att visualisera och följa min privatekonomi?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Aktienovisen

ställde för sedan frågan: Graf för att visualisera och följa min privatekonomi?

Hej!

Jag uppdaterar varje månad min privatekonomiska balansräkning för att dels ha lite koll men också följa utvecklingen. Detta gör jag i Numbers (apples motsvarighet till excel).

Jag tänker jag ska göra mig en översikt för de kommande 10 åren och därför mäta fyra gånger per år och skulle vilja knappa in följande:

Totalt värde tillgångar varje kvartal
Totalt värde skulder varje kvartal
Detta ger då min nettoförmögenhet.

Är det någon fler som mäter på liknande sätt och lyckats få till det snyggt i Numbers?

Jag lyckas då inte.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jag har själv ett exceldokument där jag skriver in varje kvartal både tillgångar och skulder och får ut nettotillgångar.
Tycker det funkar bra att få till, men då kör jag det genom googledrive och deras excelfunktion.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-09 klockan 14:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂