Graf pension
Sök:

Graf pension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Matilda

ställde för sedan frågan: Graf pension

Hej! Jag har nydligen hittat till er blogg och lyssnat på ett poddavsnitt. Tack! Så himla inspirerande! :) Ni nämnde i podden att ni har grafer som gäller pensionen. När man kan gå i pension, om jag minns rätt. Jag har letat, men inte hittat. Någon som kan guida mig rätt? Tack!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Matilda!

Du kanske menar ”Ränta-på-ränta kalkylatorn”?

Annars så hittar du förhoppningsvis ditt svar under denna artikeln av Jan!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-26 klockan 13:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.