Guld?
Sök:

Guld?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sara

ställde för sedan frågan: Guld?

Hej!Jag håller på att lägga till guld i min globala barnportfölj. Är det bäst att ha Xetra gold eller kan man köpa Guld Ava som finns på Avanza? För och nackdelar?Lite ny när det kommer till just guld.Tack till en bra blogg./Sara

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Sara!

Jan föredrar Xetra Gold då en andel = 1 gram guld, i många andra papper så finns inte guld bakom investering utan är bara ett papper som ska följa utveckling, alltså ingen säkerhet i själva papperet.

Läs gärna under ”Bästa fonderna 2020” om vad Jan har skrivit!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-10 klockan 19:08 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.