Guld ava
Sök:

Guld ava

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jocke

ställde för sedan frågan: Guld ava

Hej! Jag har guld ava som du rekommenderar i dina portföljer för den som är kund hos Avanza.

idag fick jag meddelande om att det är köpstopp i den aktien. Hur ska jag göra nu, eller ska jag inte göra något alls?

bifogat har du meddelandet som jag fick ikväll.

GULD AVA har nu blivit slutsåld. Anledningen till att denna produkt har blivit slutsåld är pga av regelverk som reglerar att emittenter inte får sälja mer än 2,5 miljoner enheter av en enskild produkt med råvara som underliggande tillgång. Det innebär i praktiken att om tillräckligt många enheter köps upp av investerare (2,5 miljoner st) så behöver de försätta produkten i bid-only. Det vill säga att produkten endast är säljbar då inventariet är slut.

Från och med måndag kommer alltså ovan produkt att endast vara säljbar. Vill du fortsatt handla Guld AVA så gäller denna produkt.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Läs hela meddelandet. Det Guld AVA du redan har har byter namn till Guld AVA A på måndag

Samtidigt byter en annan likadan produkt som nu heter Guld AVA 1 namn till Guld AVA.

Nästa gång du köper tar du även då den som heter Guld AVA.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-03 klockan 20:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.