Guld i Buillon Vault och valuta
Sök:

Guld i Buillon Vault och valuta

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Allan

ställde för sedan frågan: Guld i Buillon Vault och valuta

Vad jag förstår kan man inte handla med guld i Buillon vault i SEK. Hur kan det då inte vara en valutarisk inblandad som jag tycker mig ha läst på bloggen?

Dessutom, blir det inte rätt stora kostnader vid valutakonvertering om man använder en svensk bank för att föra pengar till och från B.V? De brukar ju ha rätt taskiga växlingskurser för sådana transaktioner. Eller finns det ett sätt att kringgå detta?

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-15 klockan 14:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.