Guld i portföljen med fondrobot
Sök:

Guld i portföljen med fondrobot

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna

ställde för sedan frågan: Guld i portföljen med fondrobot

Hej! I eran rekommenderade fördelning för Globala Barnportföljen ingår 5 % guld. Samtidigt rekommenderar ni att använda en fondrobot, t ex Lysa. När jag skaffade lysakonto och skulle ställa in fördelningen kunde jag inte se att guld fanns som ett alternativ?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Nej, guld finns tyvärr inte i portföljen hos Lysa. Patrik är också ganska tydlig med att de inte kommer att ta med det i framtiden. Vi har valt att lösa det genom att ha guldet separat antingen via Nordnet (annonslänk) eller BullionVault (annonslänk). Rekommenderar Nordnet dock för de flesta i form av fonden GZUR.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-03 klockan 22:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.