Guld och tjänstepension
Sök:

Guld och tjänstepension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Stian

ställde för sedan frågan: Guld och tjänstepension

Jag har min Tjänstepension hos Nordnet och försöker bygga upp en RikaTillsammans-portfölj, men får inte handla ETF’er som WisdomTree Physical Gold och Xetra-Gold. Hur kan jag fylla ”Guld-hinken” i portföljen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Stian!

Är det så att du måste göra ett test för att få handla dessa produkter?
Det brukar vara ca 5 frågor som du måste besvara för att visa att du förstår produkten, när du väl har svarat på dessa så går det att köpa fritt!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-07 klockan 07:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.