Guld Tänk
Sök:

Guld Tänk

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fille

ställde för sedan frågan: Guld Tänk

Hej jag undrade om folk kan ge lite synpunkter på Guld investering, jag har sparar enligt fyra Hinkar.

och fundera kring Guld om det skulle vara värt att enbart ha sitt guldsparande i BullionVault, tänker mig belopp närmare 40-50 000 kr om man räknar det sammanlagda guldinnehavet är i dom olika hinkarna. tror ni att avgifter skulle holka ur beloppet? och i så fall skulle det va mer värt att köpa Fysiskt Guld hem. Jag känner mig lite osäker till prestationen i t.ex. avanzas Guld AVA

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-18 klockan 17:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.