Guldet som buffert i nedgångstider
Sök:

Guldet som buffert i nedgångstider

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Thomas Franzén

ställde för sedan frågan: Guldet som buffert i nedgångstider

Fråga till Jan:

 

Hur ser du på guldet som en säker hamn i orostider? du är ju en varm förespråkare för guld i dina portföljer.

Senast jag hörde dig uttala ngt om guldet var att du köpte mer inför detta år! ?

Guldet visar sig ju vara väldigt ”överprisat” när man blir tvungen att sälja ut det för att täcka sin belåning/förluster, hur ser du på detta i ett långt perspektiv?

mvh

/T

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag e ingen expert men vad tänker du att man ska sälja om guld är det enda som återstår? Det är då tvingande och inte överprisat tänker jag. Missar jag något :-)?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-16 klockan 16:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.