Hålla koll på nedgång på börsen procentuellt
Sök:

Hålla koll på nedgång på börsen procentuellt

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jesper

ställde för sedan frågan: Hålla koll på nedgång på börsen procentuellt

Hej,

När ni refererar till en procentuell nedgång på börsen ”30%” och att det är klokt att månadsspara men när vi når en botten på 70% kan man lägga in resterande av den summa man ändå tänkte spara totalt sätt. Var är bästa stället att följa  generella nivå procentuellt?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jesper!

För att se en nedgång så måste du först välja vilket index du vill kolla på, sedan så använder du t.ex Avanza eller Nordnet som båda har bra grafer där du koan ändra tidsperioden på. Ställ in den från den senaste toppen till idag så får du se den aktuella nedgången vi har sedan all time high.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-21 klockan 07:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.