Hållbara aktier
Sök:

Hållbara aktier

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Joel

ställde för sedan frågan: Hållbara aktier

Hejsan. Tack för en fantastisk blogg och forum.

Jag tänkte ta tag i att göra mitt sparande så miljövänligt som möjligt så att det kanske går lite mindre åt skogen för planeten.

Jag har flera olika innehav, både fonder och aktier, och fonderna verkar gå att se hur hållbara de är eller ej, men hur gör jag det med aktier?
När jag googlade hittade jag bara aktieinvests låsta verktyg s-ray. Någon som har något annat sätt att får reda om min specifika aktie, t ex Volvo, är en miljövänlig investering?

Tack på förhand.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Bump

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-02 klockan 21:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.