Handelsbanken Liv privatförsäkring
Sök:

Handelsbanken Liv privatförsäkring

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daniel

ställde för sedan frågan: Handelsbanken Liv privatförsäkring

Hej

Undrar om Handelsbanken LIV – Försäkringstyp = Privatförsäkring räknas in under IPS konton ? eller om det är möjligt att flytta till Avanza och då ISK alt. IPS, dock är summan är för stor (överstiger 45 000kr).

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det enklaste sättet är att ringa  eller mejla till Avanza och fråga. De kommer med all säkerhet att hjälpa dig.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-12 klockan 14:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.