Handelsbanken
Sök:

Handelsbanken

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lisa

ställde för sedan frågan: Handelsbanken

Jag har Handelsbanken och har haft turen att mina föräldrar placerat pengar till mig i deras egna fonder sedan jag var barnsben. Nu har jag blivit myndig och har insett att sparande är kul. Dock är jag nybörjare och funderar på ifall jag kan spara i andra fonder än HHs egna fonder, t.ex.”Spiltan Aktiefond Investmentbolag” genom Handelsbanken?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Du har Länsförsäkringar global indexnära på Handelsbanken. Bara byta allt till det och då är du klar. Sedan är det bra byta till Isk om du inte redan gjort detta. Lycka till.

Mvh.jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Vad är skillnaden att ha L.F Gl.index på Handelsbanken eller Avanza närt nav kursen är samma överallt på alla fondbolag som säljer fonden ?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Erwin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Lisa!

Om du är intresserad av att börja spara själv och göra portföljer så passar Avanza eller Nordnet bra för dig för att kunna få tag i alla fonder som finns.
Dumt att låsa sig till Handelsbanken då det finns andra alternativ.

Kolla sedan in ”Globala Barnportföljen” för att själv bygga upp en portfölj!

Kolla även in ”Fyra-Hinkar-Strategin”, ett bra sätt att bygga upp en stabil ekonomi!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-07 klockan 16:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.