Handelsbankens allkort - tjänstepension
Sök:

Handelsbankens allkort – tjänstepension

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Handspriten

ställde för sedan frågan: Handelsbankens allkort – tjänstepension

Jag överväger att flytta min tjänstepension till Handelsbanken, eller åtminstone så att framtida betalningar går dit.

Lite otydligt på hemsidan om det innebär en bonushöjande tjänst för allkortets kickback. Någon som vet om tjänstepensionen innebär att bonusen höjs vid allkortet?

Trist i övrigt att det inte går att välja deras läkemedelsfonder i tjänstepensionen…

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tveksamt om det är bra att välja pensionslösning baserat på att du får bonus på något kort. Pensionen ska du kanske spara till länge och bonusar tenderar att komma och gå. Satsa på något med bra utbud och låga avgifter, så hade jag gjort.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Håller helt med JFB, att flytta pengar för bonusar som finns just nu känns inte som en hållbar strategi, tjänstepensionen brukar inte heller vara så snabb att flytta så om villkoren för bonusen skulle ändras så tar det ett bra tag tills du kan flytta TJP igen.

  Vad för TJP har du så kan vi se vad för andra alternativ du har!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har PA16 för statligt anställda.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-31 klockan 18:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.