Handla utlandska aktier
Sök:

Handla utlandska aktier

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Valerio

ställde för sedan frågan: Handla utlandska aktier

Hej

 

är det någon skillnad mellan avanza / nordnet?

valutaväxlingen med 0,25 två gånger i köp och försäljning, och courtage kommer att kosta mycket och äta mycket vinst. vad är det bästa alternativet?

Tack

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Valerio!

Finns säkert någon liten skillnad mellan dessa två banker, men den är nog inte jättestor.
Som du säger så kostar det lite att köpa utländska innehav, både courtage och valutaväxlingsavgift, så att köpa utländska innehav brukar vara bra om man köper för lite större summor när man väl köper och sedan behåller dessa över en längre tid.

Jag hade valt den plattformen som jag gillar bäst och kört på den!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-27 klockan 04:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂