Har någon provat Trading 212?
Sök:

Har någon provat Trading 212?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik

ställde för sedan frågan: Har någon provat Trading 212?

Hej,

Tänkte fråga om någon provat Trading 212?

Ideen varkar vara att man kan köpa delar av dyra eftertraktade aktier.

Jag funderar på hur man gör vid deklarationen, antag att man köpt och sålt för 5:- hit och dit ett flertal gånger, blir det då ett bök vid deklarationen tro?

Mvh

Fredrik

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hur du skall deklarera kommer att bli ditt minsta problem. Problemet blir troligen att du har förlorat det mesta av ditt kapital.

När man publicerar inlägg som visar att man kan fördubbla sitt kapital på några månader, skall man vara på sin vakt.

Tacka vet jag de fonder som rekommenderas i denna blogg.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Bolaget ska ha avräkningsnota när man köper o säljer värdepapper eftersom det finns olika utländska aktier har olika avgifter o skatter t.ex. stamp duty. Det är inte så svårt att deklarera om man köper o säljer produkter i samma valuta i samma dag. Annars tar man lite tid att räkna. tex. köper A aktie i USD och sedan säljer A aktie. Då får man USD. Samma dag säljer man USD och köper man X aktie i GBP. Eftersom SEK är huvudvaluta ska man räknar till SEK när man gör deklaration.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    MLT

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-20 klockan 07:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.