Härdsmälta!
Sök:

Härdsmälta!

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per.Gustafsson

ställde för sedan frågan: Härdsmälta!

Hej Jan! Tack för en suverän blogg och pod! Det vore intressant om du kunde intervjua Anders Borg,som spår att det skall komma en ekonomisk härdsmälta inom närmaste mandatperioden enligt intervju i SVD! Mvh Per

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack för tipset! Ska se om det går. Sedan har han också varnat för den härdsmältan sedan dagen han slutade vara finansminister. Är personligen lite bitter för att han inte gjorde mer för att skydda landet när han kunde göra något åt saken. Men, men, man kan inte önska allt. :-)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-06 klockan 17:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.