Hej jag är en oduglig nybörjare på allt
Sök:

Hej jag är en oduglig nybörjare på allt

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tobias Posth

ställde för sedan frågan: Hej jag är en oduglig nybörjare på allt

Jag vill spara lite pengar och vill ha tipps i vilket konto ja ska spara i ovh en bra portförlj :)

Hur går ja till väga jag skapa ett konto på Nordnet i dag. Hitta din blogg i går o du va så intressant att titta på :)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Tobias!

Att starta ett konto på Nordnet är jätteenkelt, gå in på deras hemsida nordnet.se eller klicka här på länken så ska det inte vara så svårt att navigera dig fram. Se till att starta ett ISK (Investeringssparkonto) samtidigt som du blir kund.

Sedan tycker jag att du läser vidare här på bloggen, finns jättemånga bra artiklar, Börja här och läs sedan vidare på rekommenderade artiklar längst ned på artikeln jag länkade ovan.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hej bästa killen:) ja skulle vilja få prata med dig i telefon jag har blivit riktigt besatt av er vore trevligt o prat i telen eftersom ja är nybörjaren:)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Tobias

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-01 klockan 14:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.