Hej Jan, Ide på Ämne (Simulerad Börs Krasch)
Sök:

Hej Jan, Ide på Ämne (Simulerad Börs Krasch)

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Karlsson

ställde för sedan frågan: Hej Jan, Ide på Ämne (Simulerad Börs Krasch)

Hej Jan, om du känner för det så tips på ett ämne.

Simulerad börs krasch

Låt oss säga börsen kraschar häftigt redan imorgon, vad händer med indexfonderna? vad händer med räntefonderna? Hur beter sig marknaden? Hur lång tid tar det att komma tillbaks till det ursprungliga börsvärdet?

Skulle vara roligt :)

mvh

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Absolut, det kommer att komma som ett avsnitt vid tillfälle. :-)

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-07 klockan 23:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.