Hej Jan, Ide på Ämne (Simulerad Börs Krasch)
Sök:

Hej Jan, Ide på Ämne (Simulerad Börs Krasch)

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Karlsson

ställde för sedan frågan: Hej Jan, Ide på Ämne (Simulerad Börs Krasch)

Hej Jan, om du känner för det så tips på ett ämne.

Simulerad börs krasch

Låt oss säga börsen kraschar häftigt redan imorgon, vad händer med indexfonderna? vad händer med räntefonderna? Hur beter sig marknaden? Hur lång tid tar det att komma tillbaks till det ursprungliga börsvärdet?

Skulle vara roligt :)

mvh

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Absolut, det kommer att komma som ett avsnitt vid tillfälle. :-)

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag undrar hur det varit vid tidigare krascher. Ni har nämnt att ni förlorat allt kapital vid tidigare krascher. Var det för att ni sålde fonderna/aktierna istället för att vänta ut kraschen?
  När krashen kommer kan man då sälja av en del av sina räntefonder för att handla aktiefonder. Dvs att man ökar andelen aktier mot räntor. Kan man beskriva detta som när man handlar på juldagsrean?
  Mvh Sara

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Sara

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-07 klockan 23:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.