Hej!
Sök:

Hej!

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sofia

ställde för sedan frågan: Hej!

Jag undrar om jag borde tänka på vilken dag som mitt Auto sparande till barnportföljen skall dras från mitt konto.

Om det är bättre eller sämre att köpa vissa datum?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Gissar att du då tänker på ett månatligt sparande via autogiro?

Om tanken är att månadsspara under en lång tidshorisont så behöver du inte tänka på att timea ett specifikt datum, utan grejen när man sparar regelbundet är att man inte behöver tänka på att ”timea marknaden”. Sparar du varje månad så fångar man över tid både toppar och dalar.

Vänliga hälsningar

Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-06 klockan 13:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.