Hemförsäkring
Sök:

Hemförsäkring

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av O

ställde för sedan frågan: Hemförsäkring

Hej alla

Jag skulle vilja få förståelse för min stor hemförsäkring med  stor villa försäkring som kostar mig 11 105kr per år, och är inte med facket heller.  Tänkt mig höra rund vad är vettigt att försäkra sig mot och till vilket kostad per år. Förstår att många betalar olika pris på olika skydd på hemförsäkringen. Detta skulle vara lärorikt om vi kunde lyfta upp denne post i bloggen.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Ja, intressant ämne som kan diskuteras. Om du vill se ifall du kan få hemförsäkringen billigare kan du jämföra här: https://www.compricer.se/forsakring/hem/

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-11 klockan 17:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.