Hemsida/app för sammaställning av privatekonomi
Sök:

Hemsida/app för sammaställning av privatekonomi

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Josef

ställde för sedan frågan: Hemsida/app för sammaställning av privatekonomi

Hej,

Jag letar efter en hemsida eller app som sammanställer allt mitt sparande.

Lysa, sparkonto hos småbank och utgiftskonto hos storbank – allt blir mycket att ha koll på!

Antar att detta är något att drömma vidare efter pga säkerhetsrisker?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag använder Tink. Bra för att ha koll på utgifterna och i alla fall mängden ”pengar” på andra konton. Går tyvärr inte för närvarande att koppla till Lysa och det är glest med småbankerna, men några finns med. Men som sagt, fokus på att ha koll på sina utgifter.

Annars är Excel (eller motsvarande) din vän

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-19 klockan 00:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.