Hemsida för att hämta data om fonder?
Sök:

Hemsida för att hämta data om fonder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik

Den här artikeln publicerades 2017-10-05 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Hemsida för att hämta data om fonder?

Jag har letat efter en hemsida där jag kan hämta info kring fonder. T.ex. förvaltningsavgift, sharpekvot, utveckling senaste månaderna osv…Men jag hittar ingen som kan förse mig med denna tjänst och funderar i dagsläget på att göra ett eget macro i excel. Jag vill som sagt kunna få en överblick för att veta vilka fonder jag ska börja kolla på.Vet någon vart jag kan få detta? Jag använder börsdata för att hämta hem aktie-data.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Morningstar? :-)

Majoriteten av datan jag använt finns där!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag tycker mig inte kunna få det jag söker där. Hittar inget sätt att ta hem i excel och datan som visas är ju väldigt begränsad.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Fredrik
 2. Vit pil

  Kolla in fondkollen.se
  Lycka till!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Perlan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Finns det ingen annan som har ett förslag?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Ingen hemsida men en app…..
  https://www.opti.se/
  Kul när man väl köpt fonder att jämföra dom mot index och få förslag på billigare fonder som är så lika som möjligt.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  T

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-05 klockan 18:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.