Henry Boy
Sök:

Henry Boy

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Orr

ställde för sedan frågan: Henry Boy

Jag har snubblat in på Börstjänaren och där görs det reklam för Henry Boy strategi. Där visas en tillväxt på +4423% över en 8 års period.

Dom förklarar helt öppet hur strategin fungerar men för en annan som är helt ny inom investeringar så undrar jag om det är någon som kan verifiera deras påstående.

Eller är det för bra för att vara sant?

Tacksam för hjälp!

Det finns 2 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Jaja. Du får väl satsa 100 000 kr och bli mångmiljonär på 8 år….  Hade detta varit säkert, hade varenda svensk varit förmögen vid der här laget.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Även om det mot förmodan skulle fungera lär det kräva att man tillbringar sitt liv stirrande på en datorskärm. Eller som bloggaren Lars Wilderäng beskriver det: ”Ett blöjbyte kan kosta 50 000 kronor”

  Själv är jag nog för egoistisk, för om jag visste hur man uthålligt kan få 60 % avkastning om året skulle jag hålla truten och inte sälja min kunskap för 3.000 kr till någon annan.

  2+
  Gravatar ikon för användaren
  Thomas A

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Vilken lirare den där Thomas verkar vara! Helt klart underhållande. ”Väl inne i position” så har vi både ”lappkast” och ”nödutgångar”. Vi ”trejdar utbrott” och konsoliderar ”insidesdagarna”. Men ligger det överhuvudtaget någon verklighet i det hela?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.



Den här artikeln publicerades 2020-09-09 klockan 13:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.