Hitta fonder som följer specifika index
Sök:

Hitta fonder som följer specifika index

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik

ställde för sedan frågan: Hitta fonder som följer specifika index

Hej alla!

Någon som vet ett enkelt sätt att hitta fonder som följer vissa specifika index? De ska finnas hos Avanza (har min tjänstepension där som inte går att flytta).

De index jag söker är:

  • MSCI World Net Dividend
  • MSCI Sweden Gross Dividend
  • MSCI Emerging Markets Net Dividend
  • MSCI World Small Cap Net Dividend
  • MSCI Sweden Small Cap Gross Dividend

Stort tack på förhand,

Fredrik

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-29 klockan 18:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.