Hitta köpare till ansiktsmasker i sverige
Sök:

Hitta köpare till ansiktsmasker i sverige

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Serkan

ställde för sedan frågan: Hitta köpare till ansiktsmasker i sverige

Hej, jag har ungefär 4 miljoner masker som är tillverkade i Turkiet som jag behöver köpare till.

Maskerna är godkända från Turkiska myndigheter och alla certifikat finns så frågan är hur hittar jag köpare i Sverige?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Skänk dom till smittskyddet!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Du kanske ska skriva vad det är för masker? Att de är tillverkade och godkända i i Turkiet säger absolut inget. Godkända för vadå? S.k. ”tandläkarmunskydd” som man ser alla bära i kina är godkända här också. För sina syften.

Men inte för att skydda mot virus. Inte för att använda som skyddsutrustning på sjukhus. Följer de någon standard? Vad har de för FFP-skyddsnivå? Gå till närmsta sjukhus eller smittskyddsmyndighet och ta med dig någon låda och be dem undersöka. Vill de gärna ha dem så pågår det ju nu inhandlingar nationellt så de är säkert sugna på dina 4 000 000 masker om de duger. Måste ju bli smidigare än att flyga in dem från Kina som man funderar på nu.

Om de däremot säger att de inte duger tycker jag du ska kasta dem och inte försöka lura på någon dessa värdelösa maskerna i brist på bättre vetande. Alternativt returnera dem till turkiet där de verkar vara godkända och kan användas.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Turkiet är inte med EU. Vem ska köpa skyddsutrustning som inte har CE-märkta i EU länderna?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  MLT
 2. Vit pil

  Sykddsnivån är FFP3 liknande n95 masker, turkiet behöver inte vara med i eu för att sälja masker eller skyddsutrustning till länder inom eu dom har redan sänt hundratusentals masker till italien, frankrike, spanien och england bland annat

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Serkan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-07 klockan 18:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.