Hittar/kommer inte in på Patreon
Sök:

Hittar/kommer inte in på Patreon

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lena Grönqvist

ställde för sedan frågan: Hittar/kommer inte in på Patreon

Hej

Jag har anmält mig och betalt för Patreon.

Men jag måste ha helt gummi i hjärnan lyckas vare sig logga in, står att jag har fel lösenord, skall få ett nytt,  men även där i från kan jag inte ta mig vidare, hittar inte Patreon på er sida osv.

och det gör inte saken bättre att jag är kass på eng. Kändes som om detta kanske inte  var en sådan bra ide, och nu dras det typ 90 kr varje månad….

Lena

Det finns 4 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

För att återställa ditt lösenord på Patrion går du hit: https://www.patreon.com/forgot-password

Fungerar inte det är det möjligt att du använt Google eller facebook för att skapa ditt konto. I så fall får du använda den funktionen igen för att logga in. https://www.patreon.com/login?ru=%2Fhome

Lyckas du ändå inte komma åt ditt konto kan du kontakta din bank för att be dom annullera framtida betalningar.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hittar inte inloggningsrutan till PATREON. Länken ovan fungerar inte. På telefonen så kommer jag via appen men på datorn så funkar det inte.

En fungerande länk önskas Tack!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Skulle aldrig betala månadsvis för något sådant! Det finns mycket annat som är gratis. Bättre att Jan komunicerar med folk här då vi skapar mycket trafik på hans blogg. Speciellt här på rikatillsammans frågor! Vad är det som är så bra med Patreon? Det finns så mycket gratis chatt!

Mvh.Patreon

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Patreon är frivilligt för de som vill stötta bloggen ekonomiskt och ge något tillbaka. Inget fel med det efter allt som vi har fått gratis.

Sen blir risken att han glömmer bort nya följare lite grann som inte betalar. Jan har inte synts till i frågor och svar på flera år tex

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-16 klockan 20:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂