Hjälp med att sätta upp sparande med fyra-hinkar strategi
Sök:

Hjälp med att sätta upp sparande med fyra-hinkar strategi

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jens

ställde för sedan frågan: Hjälp med att sätta upp sparande med fyra-hinkar strategi

Hej!

Som rubriken lyder så söker jag ett upplägg för sparande enligt 4-hinkar strategin.

Tänker att jag antingen gör detta via LYSA eller Avanza (där jag sätter ihop portföljer själv).

Har redan tjänstepensionsparande på Avanza där jag följer den globala barnportföljen.

Jag har cirka 500.000:- som jag tänkte ha som grund för hinkarna. Hur bör dessa fördelas på respektive hink?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jens!

I just artikeln för Fyra-Hinkar-Strategin så finns en mall hur du kan räkna ut hur mycket du bör ha i varje hink. Testa använda den och återkom om du har några frågor för att komma vidare!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-13 klockan 17:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.