Hjälp & tips
Sök:

Hjälp & tips

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Yonas

ställde för sedan frågan: Hjälp & tips

Hej!

 

Mitt namn är Yonas, är 17 år och går på natur programmet. Planen är att jag skall bli läkare när jag blir äldre men jag skulle gärna vilja testa på lite med eget företag. Jag har läst på angående att starta egen shopping sida där jag säljer produkter. När jag fyller 18 år tänker jag öppna allt, men jag har ett problem. Då jag går i gymnasiet, samt att familjens ekonomi inte ligger på topp kan jag inte använda egna resurser till hemsidan. Jag behöver cirka 2000-5000 för företaget. Min fråga är,  kan man få bidrag till att starta eget när man är ung?

 

Med Vänliga Hälsningar, Yonas.

 

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-24 klockan 13:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.