H&M
Sök:

H&M

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders

ställde för sedan frågan: H&M

Efter fredagens ras, vad tror vi om Hm?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Förstår inte frågan. Vad är det vi ska tro?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Raset i HM visar att risknivån för enskilda aktier är hög. Ingen kan förutsäga var detta slutar.

Sparande i fonder har ju inte alls samma risk. Själv skulle jag kunna tänka mig att köpa aktier i HM men då endast för några enstaka  procent av mitt totala sparande. Jag skulle då vara starkt medveten om den förhöjda risken.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Kapitalmarknadsdagen 14 feb. gav inga svar på hur bolaget skulle förändras så att börsnedgången skulle brytas. Bolagets ledning verkar sakna minsta uns av självrannsakan. Börsnedgången på några år är från 350 kr till 140 kr per aktie. Vilket annat bolag skulle behålla sin ledning efter en sådant börsras?

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    co

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.